Logo van Casa Foresta

Wildplukken, Yoga & Vitaliteit


   

Bijna iedereen heeft wel behoefte aan meer energie en balans. Ons leven is doorgaans druk, druk, druk en goed zorgen voor jezelf schiet er nog wel eens bij in.

Een dagje inspiratie opdoen, in de natuur zijn, weg van de gebaande paden kan je dan enorm goed doen. Wij bieden in deze workshop een unieke combinatie aan van wildplukken en vitaliteit.

Eten uit de natuur is het gezondste wat er is. Het zit vol energie en goede voedingsstoffen. Je maakt een wildplukwandeling onder begeleiding van Edwin Flores. Hij vertelt je alles over de eetbare natuur en leert je met heel andere ogen kijken naar de wereld om je heen. Een park wordt ineens een openlucht supermarkt en onkruid blijkt superfood te zijn.

Vitaliteit gaat vooral over energie: energie in je lichaam opwekken door middel van goed voedsel, bewegen en lekker in je vel zitten door dingen te doen die bij je passen en die je energie geven.

Onder begeleiding van Judith ervaar je hoe je meer balans en energie kunt krijgen. Door meer inzicht te krijgen in wat je energie geeft en wat je energie kost. Je krijgt informatie over hoe en welke je voeding kunt gebruiken om je energieniveau te vergroten. En je krijgt een heerlijke yogales waarbij je het effect van yoga op je energieniveau ervaart. Judith van Eersel geeft al jaren yogales http://casaforesta-trainingen.nl/judith/

Hoe ziet de dag er uit?
• Aankomst op de locatie met koffie en thee
• Yogales in de boomgaard (matjes zijn aanwezig)
• Wildplukken: eten uit de natuur
• Lunch: wildpluklunch met groentes uit de moestuin en drankjes
• Vitaliteit: wat is het effect van voeding op je energieniveau?
• Balans en vitaliteit: wat geeft jou energie en wat kost jou energie?
• Persoonlijk energieplan

De  workshop vindt plaats in Ressen, nabij Arnhem. Tijdens de dag krijg je (uiteraard) een heerlijke biologische lunch uit de moestuin van Edwin.

Wil jij deze unieke combinatie ervaren van het verzamelen van je voedsel uit de natuur en meer te weten komen over vitaliteit? Geef je dan snel op!

Hoe laat: 09.30 – 16.30 uur
Waar: Ressen
Kosten: €99,-
Aanmelden via info@casaforesta.nl

Deze workshop wordt gegeven op: