Logo van Casa Foresta

Outdoor Catering

Outdoor Buitenfuif

Originele buitenfuif? Bedrijfsuitje? Je bent bij Casa Foresta aan het juiste adres!
Zelf je vissen grillen of ze laten grillen... Verse Hollandse rivierkreeften uit stomende ketels, zelfgemaakte worsten, mooi gebakken desembrood, hele stukken Hollands rund op de BBQ of de beste vegetarische spiesjes die je je maar kunt voorstellen. Casa Foresta verzorgt graag uw outdoor catering op locatie of u komt naar een van onze locaties. Wat dacht u van een boswachtershuisje midden in een van de mooiste parken van Nederland of een outdoor catering bij een van de weinige Nederlandse zoetwatervissers?

Geen standaard werk en een ervaring die je altijd bij zal blijven.

Casa Foresta organiseert bijvoorbeeld BBQ@ThePark, een concept dat in alle seizoenen toepasbaar is. Midden in de winter een barbecue bij -10 C of tijdens een zwoele zomerse avond.  Alles draait hierbij om Food, Fire & Fun. We regelen zelfs een leuke begeleidende band.

      
   
We kunnen tijdens uw feest verschillende kookdemonstraties verrichten, waaronder het koken met Hollandse rivierkreeften, zelf worst maken, broodjes bakken en veel meer. Het wordt dan een levendige workshop. Naast een hapje en drankje gaan uw gasten ook nog eens met culinaire kennis naar huis.

Op de BBQ

   

Zelf je BBQ-worsten maken? Het kan tijdens de outdoor catering. Weten wat er op de barbecue gaat; hele kippen, zelfgemaakte worst, mooie regionale groenten en veel meer lekkers. Natuurlijk is een heel speenvarken aan het spit ook een mogelijkheid, zoals eigenlijk alles met ons bespreekbaar en maatwerk is.

Broodjes bakken & RivierkreeftenJe eigen deeg kneden, laten rijzen en er vervolgens heerlijke broodjes van bakken. Een broodje gevuld met je eigengemaakte worst of met je homemade rivierkreeftsalade. Wij leveren niet alleen het eten maar ook een totaalbeleving. Wilt u bijvoorbeeld alles weten over het eten wat geserveerd wordt? Wij kunnen u er alles over vertellen. Welke molen heeft uw graan gemalen, welke visser vangt de rivierkreeft en waar heeft het rund of het varken in Nederland rondgelopen? Bijzondere smaken met bijzondere verhalen.

Meer informatie? Mail naar: info@casaforesta.nl