Logo van Casa Foresta

Casa Foresta Trainingen

Casa Foresta Trainingen staat voor een originele en effectieve manier van trainen waarin de natuur een belangrijke rol speelt. Of het nu over leiderschap, communicatie of loopbaanontwikkeling gaat: we verlaten de gebaande paden. Het resultaat? Je gaat geïnspireerd en opgeladen weer naar huis. Met nieuwe inzichten, ervaringen en praktische handvatten om jouw ontwikkeling verder vorm te geven.

Het trainerscollectief bestaat uit ervaren en enthousiaste trainers. Elk met zijn of haar eigen persoonlijkheid, kennis, ervaring en achtergrond, maar stuk voor stuk bezielde mensen met een grote liefde voor de natuur.

De natuur is dan ook een veelgebruikte metafoor in de trainingen. De kennis van wildplukexpert Edwin Flores loopt als een rode draad door de programma’s. Tijdens alle trainingen gaan we de natuur in. Je ervaart de (eetbare) natuur én ontdekt wat de natuur ons te bieden heeft aan inzichten en wijsheid.

De trainingen worden gegeven in Ressen in een stoere schuur met houtkachels. Buiten vind je onder andere een moestuin, boomgaard en (bloemen)weides. Het eten komt direct uit de moestuin. De kunst in de schuur is gemaakt door Anook.
Neem een kijkje op www.casaforesta-trainingen.nl