Logo van Casa Foresta

Casa Foresta Offsite Heidag

Casa Foresta Heidag; smaakmakend offsite vergaderen

Nouja, geen heidag maar Betuwse kleidag! Natuurlijk met Casa Foresta tintje. Wij nemen “buiten de dagelijkse beslommeringen denken" heel letterlijk. Waar doe je meer inspiratie op dan in een smaakvolle omgeving, met je hoofd in de wolken, je neus in het groen, je voeten in de klei, en tevreden geknor op de achtergrond? Wegdromen en weer aarden tegelijk. Zo’n dag hier geeft lucht, energie, verbinding, zet de zintuigen op scherp en wakkert creativiteit en daadkracht aan.
 

Wat bieden wij?
Casa Foresta stelt twee ruimtes beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, borrels, of ander informeel overleg. Twee loodsen, no-nonsense, informeel en sfeervol ingericht, met gebruik van warme kleuren en veel natuurlijke materialen. De één intiem, met huiskamersfeer, ruime vergadertafel, en sfeervolle haard. De ander ruimer, stoerder van opzet en letterlijk smaakvol ingericht. Beide ruimtes kun je onbeperkt gebruiken. De kleinere biedt plaats aan 10 personen, de grotere aan maximaal 25. Ga je liever voor optimaal buiten de box? Kies dan je vergaderstek in de boomgaard of tussen de schapen!

 

Je richt de dag precies zo in zoals je dat zelf wil. Het zakelijke deel verzorg je zelf, wij doen de rest; van catering, tot activering en/of ontspanning met als onderliggend thema onze specialiteit; de eetbare natuur. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos! Denk aan: wildplukwandeling of eetbare paddenstoelen zoeken, workshop “het varken van kop tot staart”, waarbij je aan de slag gaat met worsten draaien, roken, stoken & koken (en opeten), workshop “BBQ 2.0”, lezing “leren communiceren; van honingbij tot varken” met link naar jullie bedrijfsuitdaging, kookclinic met groenten en kruiden uit eigen moestuin, een ontspannende yogales, etcetera.

Voorbeeldprogramma:

9:00   Koffie&thee, aftrap + eigen invulling
11:00 Break: wandeling over het land, kruidenpluk uit de moestuin voor de workshop
11:30 Eigen invulling
12:45 Lunch + workshop “kop tot staart”
15:00 Eigen invulling
16:30 Dag afsluiten bij het kampvuur met borrel, soep en de eigengemaakte vleeswaren

De kosten zijn afhankelijk van de precieze invulling en de aard van de catering. Gemiddelde kosten zijn €75-€100 per persoon incl. BTW (voor minimaal 8 tot maximaal 25 personen), waarbij je bij het kleinste bedrag moet denken aan een vergaderdag volgens bovenstaand voorbeeldprogramma.

En niet te vergeten…
• Casa Foresta is centraal gelegen in Ressen, vanuit elke windstreek goed bereikbaar en nabij uitvalswegen A15 en A325
• Gratis parkeergelegenheid
• Onbeperkt gebruik van koffie en thee
• Inclusief gebruik van flipover, wifi (beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie o.i.d. op aanvraag)
• Naar wens omlijst met workshop, lezing, en lunch en/of warme maaltijd (niveau op maat; van roosteren bij het kampvuur tot sterrenniveau luxe, deels zelfbereid of volledig verzorgd)

Neem contact op via info@casaforesta.nl voor een offerte op maat!

Let op: voor aanmeldingen tot en met april 2016 geldt een korting van 10% of een gratis deelname aan een workshop voor de aanmelder. Vermeld dit bij de aanvraag!