Logo van Casa Foresta

Into the Wild - Overleven in de Keuze JungleWildplukker Edwin Flores en ‘no excuses lady’ Esther Jacobs nemen je mee op een verrassende en culinaire wildpluk wandeling als metafoor voor de keuzes die je in de ‘urban jungle’ maakt. Met een directe vertaalslag naar je work-life balance, ondernemerschap en je hart volgen

Terwijl we door het bos wandelen, vertelt wildplukker en paddestoel hunter Edwin over de eetbare natuur. We zoeken met z’n allen eetbare paddestoelen en planten. Ondertussen komt ook het ‘overleven in de urban jungle’ aan bod. Edwin vertelt hoe hij zijn goede baan als national sales manager opgaf om zijn hart te volgen; hoe hij van zijn hobby (de natuur) zijn werk maakte.

Spreker en schrijver Esther vertelt hoe ze werd ontslagen uit Nederland omdat ze te veel reist en hoe ze als digital nomad ofwel lokatie onafhankelijk ondernemer buiten het systeem leeft. Ze laat zien hoe je in iedere situatie de controle kunt houden/nemen en hoe je van iedere uitdaging een kans kunt maken.

We gebruiken de natuur als metafoor voor ons leven en onze business:
  • Hoe zorg je bijvoorbeeld voor ‘brood op de plank’ wanneer je op onbekend terrein navigeert?
  • Ben je specialist of generalist? Hoe je met 20% van de informatie 80% kunt doen, ook waar het je eigen kost bij elkaar scharrelen gaat.
  • Hoe lees jij je ‘landschap’? En hoe bepaal je je route? Wat pluk je onderweg? In welk seizoen oogst je wat?
  • Hoe herken je wat jou ‘voedt’ en wat ‘giftig’ is voor jou?
‘Into the wild’ is een verrassende en avontuurlijke dag met inspirerende mensen incl. wildpluk wandeling in de natuur, workshop over keuzes in je leven, lunch, borrel en BBQ.

Prijs

Early bird prijs €125 pp (normaal €150)
Wanneer en waar: zaterdag 7 april 2018 van 11:00 tot 19:00 uur in Ressen (bij Arnhem)

De workshop gaat door bij 15 personen
zaterdag 7 april 2018

Volgend agendabericht

Meer